Algemene voorwaarden - Privacy & Disclaimer
© 2019 Craneo Computerruimtes BV - Een onderdeel van X-ICT

Vacature

Vacature accountmanager serverruimtes & datacenters

CRANEO is dè specialist op het gebied van computerruimtes. Al ruim 18 jaar is CRANEO een begrip voor het ontwerpen, inrichten en bouwen van computerruimtes. De keywords voor onze klanten zijn continuïteit en efficiency. CRANEO is leverancier van oplossingen, zoals noodstroom, koeling en beveiliging die noodzakelijk zijn om de IT van onze klanten goed te laten functioneren. 

Accountmanager serverruimtes en datacenters

Wij zijn op zoek naar een commerciële, klantgerichte accountmanager die ons helpt om vanuit de locatie in Barendrecht uit te breiden. Craneo heeft te veel bestaande relaties om met het huidige team te managen. Het betreft een afwisselende, boeiende en dynamische functie waarbij kenmerken als gedreven, flexibel, enthousiast, creatief en ondernemend vanzelfsprekend moeten zijn. Je hebt interesse in techniek en/of ICT. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan en je eigen agenda te vullen. Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan zoeken wij jou!

Waar ben jij goed in?
 • Onderhouden bestaande relaties en deze verder uitbouwen;

 • Adviseren van (potentiële) klanten;

 • Je kan technische oplossingen op een duidelijke manier overdragen aan klanten;

 • Signaleren en inspelen op commerciële kansen;

Het is belangrijk dat jij de combinatie van sales en techniek leuk vindt. Je wilt klanten graag helpen met het oplossen van de technische vraagstukken op het gebied van serverruimtes en datacenters, en je hebt daarnaast ook oog voor commerciële kansen.

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de techniek of commercie, of een MBO opleiding met relevante werkervaring;

 • Je bent ondernemend en klantgericht;

 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Ervaring in (een deel van) ons vakgebied is een pré.

Craneo is onderdeel van X-ICT. Het totale salesteam bestaat uit adviseurs van X-ICT (Zwolle), X-ICT Zuid Nederland (Eindhoven) en Craneo Computerruimtes (Barendrecht).

Wat bieden wij?
 • X-ICT is een jonge en dynamische organisatie; bij ons betekent dat dat iedere collega ‘ondernemer’ is. Je hebt veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt niet direct een vast takenpakket en zal veel zelfstandig werken.

 • Samenwerking met een team enthousiaste collega’s, regelmatig een gezellig uitje of feestje en een informele werksfeer

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Enthousiast?

Voel jij je op je gemak in een hecht, groeiend team en ben je woonachtig in Barendrecht of omgeving? Reageer snel en kom kennismaken!


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dennis van der Vegte, te bereiken op 038-4552755 of stuur een mail naar: dennis.van.der.vegte@x-ict.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.