• Craneo

Uw adviseur: Lennart Brand


Binnen Craneo zijn het afgelopen jaar enkele wisselingen ontstaan in de bezetting. Lennart Brand heeft sinds oktober vorig jaar de rol van adviseur/ontwerp op zich genomen.


Lennart is reeds 10 jaar bij Craneo en is actief geweest in verschillende functies. Gestart als accountmanager en doorgegroeid naar projectleider. Vanaf 2014, na de reorganisatie, heeft Lennart de functie bekleed van ontwerper en calculator op de sales afdeling. Sinds een jaar bekleed Lennart weer de functie van adviseur en dat doet hij met veel plezier.

Lennart vertelt: "Als adviseur heb ik directer contact met onze klanten. Ik vind mijn passie in het bespreken van de uitdagingen die onze klanten en relaties hebben op het gebied van het inrichten van hun computerruimte. Nog steeds ontstaan veel storingen in hardware door een niet professionele aanpak van het fundament van uw organisatie. Ik denk graag met u mee en deel mijn ervaringen. Zo komen we samen tot een efficiënte ruimte!"

OSI model

"Binnen de IT spreken veel van onze klanten over het OSI-model. Deze is opgebouwd uit lagen 1-7, maar wij bieden u laag 0, de heipalen ondergronds om modellen 1-7 succesvol te kunnen laten zijn. Daarom zijn wij van mening dat hier meer aandacht aan besteed moet worden om de steeds complexere IT systemen effectiever te kunnen laten opereren."0 opmerkingen