PIM+ Regiosessies

Wilt u meer inzicht in uw keten? Heeft u geen totaaloverzicht van uw IT infrastructuur? Monitort u al, maar heeft u het gevoel dat u nog niet alles er uit haalt? Of bent u op zoek naar een nieuwe monitoringtool?


PIM+ Unified Monitoring In de nieuwsbrief van april kon u al lezen dat Craneo u nu ook een oplossing kan bieden om uw IT infrastructuur te monitoren. PIM+ is de uniforme oplossing voor al uw IT apparatuur.


Op donderdag 20 juni en donderdag 27 juni organiseren het Graafschap College en de gemeente Hoorn, in samenwerking

met X-ICT/Craneo, PIM+ regiosessies.


Met de regiosessies laten we op een laagdrempelige wijze, regionaal bij u in de buurt de veelzijdigheid van PIM+ in de praktijk zien. Kom in contact met andere IT'ers, wissel ideeën/ervaringen uit, doe meer kennis op over monitoring tijdens deze middag en vind antwoorden op bovenstaande vragen.


Programma U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom. Op de locatie van de sessie staat een heerlijke lunch voor u klaar.


Na de lunch wordt de middag geopend door een adviseur van X-ICT. Aansluitend zal het Graafschap College/de gemeente Hoorn een presentatie verzorgen over PIM+ en laten zien hoe de monitoringtool in de praktijk wordt gebruikt. Daarna is er veel ruimte om met elkaar ideeën uit te wisselen over monitoring en vragen te stellen. Daarnaast laten we u meer zien over de toekomst van monitoring en de ontwikkelingen van PIM+.

We sluiten de dag rond 15.00 uur af met een gezamenlijke netwerkborrel.


Datums en locaties

Donderdag 20 juni

Graafschap College J.F. Kennedylaan 49

7001 EA Doetinchem


Donderdag 27 juni

Gemeente Hoorn Nieuwe Steen 1 1625 HV Hoorn


Andere regio's

De komende periode worden meer regiosessies georganiseerd. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle sessies.


Aanmelden

De regiosessie bij het Graafschap College of de gemeente Hoorn bijwonen? Dat kan! Meld u aan via deze pagina. Wilt u graag persoonlijke toelichting over PIM+ of de regiosessie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 088 - 999 09 20.

0 opmerkingen