• Craneo

PIM+ event verplaatst vanwege corona virus

Op 26 maart 2020 staat het PIM+ Event op de agenda. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben inmiddels al meer dan 120 aanmeldingen mogen ontvangen. Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) is echter besloten om het PIM+ Event te verplaatsen naar dinsdag 6 oktober.


Onvermijdelijk De directie van X-ICT B.V. ziet het besluit als onvermijdelijk omdat het op dit moment een risico is om een grote groep mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast hebben wij ook al een aantal afmeldingen ontvangen en we verwachten dat dit aantal nog verder op zal lopen. Het besluit tot annulering is genomen na goed overleg met alle partijen. Verantwoordelijkheid We vinden het jammer dat we dit event moeten verplaatsen, maar we zien het als onze verantwoordelijkheid om deze beslissing te nemen. De nieuwe datum voor het PIM+ event is dinsdag 6 oktober 2020.

Nieuwe datum Indien u zich heeft aangemeld voor het PIM+ event op 26 maart, zullen wij uw naam op de aanmeldingslijst voor de nieuwe datum noteren. Indien deze datum niet in uw agenda past, dan horen wij dit graag. Het programma en de locatie voor het PIM+ Event zullen hetzelfde blijven, dus als u al een keuze heeft gemaakt voor de sessies, laten we deze ook zo staan. Wilt u dit nog aanpassen, stuur ons dan even een mail.  We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de PIM+ portal, onze LinkedIn pagina en de website.  Bent u verhinderd op 6 oktober, of wilt u de keuze voor de sessies wijzigen? Stuur dan even een mail naar info@pim.plus 

0 opmerkingen