• Craneo

Nieuwe collega Jeffrey Montfrooij

Onlangs is Jeffrey bij Craneo gestart als Commercieel Medewerker binnendienst. Een aanvulling op ons Sales team die zeer welkom is! Maar wie is onze nieuwe aanwinst Jeffrey eigenlijk? Hij stelt zichzelf graag even aan je voor!

Hallo!

Ik ben Jeffrey Montfrooij, 39 jaar, woonachtig te Barendrecht met mijn vrouw Diane en de leukste tweeling, Aiden en Norah. Ik ga bij Craneo vanuit de binnendienst Lennart, Jamy en Martijn ondersteunen.


Hoe ik bij Craneo terecht gekomen ben?

Via LinkedIn ben ik met Lennart in contact gekomen die mij had benaderd om eens (d.m.v. een kop koffie) kennis te maken. Deze gesprekken waren prettig en toen ben ik gaan nadenken over een overstap. De uitdaging en mogelijkheden die mij werden voorgehouden spraken mij zeer aan! Ook omdat ik ergens wel toe was een nieuwe uitdaging, heb ik deze mooie mogelijkheid met beide handen aangegrepen en ga ik er vol voor!


Inmiddels heb ik al kennis gemaakt met heel veel collega’s en ik kan niet anders zeggen dat ik me enorm welkom voel!

0 opmerkingen