Al ruim 15 jaar werkt CRANEO samen met IT partner Acknowledge. Door de jaren heen hebben we meerdere projecten met succes mogen afronden. Een waardevolle samenwerking welke na al die jaren nog steeds zijn vruchten afwerpt en we zien dit als een mooi fundament voor de toekomst. Zo hebben we onlangs samen met Acknowledge de UPS vervangen bij Senzer in Helmond. Senzer is een werkbedrijf die de Participatiewet uitvoert voor zeven gemeenten, waarmee ze een regio bedienen met circa 250.000 inwoners.


De oude UPS is vervangen voor de nieuwe Schneider Galaxy UPS. De keuze voor deze UPS is gemaakt vanwege zijn kleine footprint en gelijktijdig optimale energie zuinigheid en zekerheid. De werkzaamheden zijn begonnen op een vrijdag, waarna het team van Senzer in de avond en op zaterdag aanwezig was voor systeem omzettingen en ondersteuning in een geval van calamiteiten. Doordat we de werkzaamheden goed hadden voorbereid, kon er zonder downtime volledig omgeschakeld worden van een oude enkelfase systeem naar een nieuw 3-fase systeem. Hierdoor is Senzer de komende jaren weer goed beschermd tegen eventuele stroomstoringen.


Om aan de IT koelvraag bij het ETZ in Tilburg te voldoen, hebben we extra in-row koelers geplaatst in de serverruimte. Een aantal jaar geleden hebben we bij het ETZ locatie Elisabeth en locatie TweeSteden, de MER-ruimtes volledig heringericht met o.a. Minkels racks en koelers. Door de toename van hardware in de MER ruimtes en daardoor ook de toename van stroom was er te weinig koelvermogen aanwezig om redundantie te garanderen. CRANEO heeft hier adequaat op geacteerd en heeft het ETZ spoedig kunnen voorzien van extra koelvermogen.


  • Craneo

Op 26 maart 2020 staat het PIM+ Event op de agenda. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben inmiddels al meer dan 120 aanmeldingen mogen ontvangen. Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) is echter besloten om het PIM+ Event te verplaatsen naar dinsdag 6 oktober.


Onvermijdelijk De directie van X-ICT B.V. ziet het besluit als onvermijdelijk omdat het op dit moment een risico is om een grote groep mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast hebben wij ook al een aantal afmeldingen ontvangen en we verwachten dat dit aantal nog verder op zal lopen. Het besluit tot annulering is genomen na goed overleg met alle partijen. Verantwoordelijkheid We vinden het jammer dat we dit event moeten verplaatsen, maar we zien het als onze verantwoordelijkheid om deze beslissing te nemen. De nieuwe datum voor het PIM+ event is dinsdag 6 oktober 2020.

Nieuwe datum Indien u zich heeft aangemeld voor het PIM+ event op 26 maart, zullen wij uw naam op de aanmeldingslijst voor de nieuwe datum noteren. Indien deze datum niet in uw agenda past, dan horen wij dit graag. Het programma en de locatie voor het PIM+ Event zullen hetzelfde blijven, dus als u al een keuze heeft gemaakt voor de sessies, laten we deze ook zo staan. Wilt u dit nog aanpassen, stuur ons dan even een mail.  We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de PIM+ portal, onze LinkedIn pagina en de website.  Bent u verhinderd op 6 oktober, of wilt u de keuze voor de sessies wijzigen? Stuur dan even een mail naar info@pim.plus 

Algemene voorwaarden - Privacy & Disclaimer
© 2020 Craneo Computerruimtes BV - Een onderdeel van X-ICT