Algemene voorwaarden - Privacy & Disclaimer
© 2020 Craneo Computerruimtes BV - Een onderdeel van X-ICT

  • Craneo

Op 26 maart 2020 staat het PIM+ Event op de agenda. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben inmiddels al meer dan 120 aanmeldingen mogen ontvangen. Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) is echter besloten om het PIM+ Event te verplaatsen naar dinsdag 6 oktober.


Onvermijdelijk De directie van X-ICT B.V. ziet het besluit als onvermijdelijk omdat het op dit moment een risico is om een grote groep mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast hebben wij ook al een aantal afmeldingen ontvangen en we verwachten dat dit aantal nog verder op zal lopen. Het besluit tot annulering is genomen na goed overleg met alle partijen. Verantwoordelijkheid We vinden het jammer dat we dit event moeten verplaatsen, maar we zien het als onze verantwoordelijkheid om deze beslissing te nemen. De nieuwe datum voor het PIM+ event is dinsdag 6 oktober 2020.

Nieuwe datum Indien u zich heeft aangemeld voor het PIM+ event op 26 maart, zullen wij uw naam op de aanmeldingslijst voor de nieuwe datum noteren. Indien deze datum niet in uw agenda past, dan horen wij dit graag. Het programma en de locatie voor het PIM+ Event zullen hetzelfde blijven, dus als u al een keuze heeft gemaakt voor de sessies, laten we deze ook zo staan. Wilt u dit nog aanpassen, stuur ons dan even een mail.  We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de PIM+ portal, onze LinkedIn pagina en de website.  Bent u verhinderd op 6 oktober, of wilt u de keuze voor de sessies wijzigen? Stuur dan even een mail naar info@pim.plus 

  • Craneo

TBWA is wereldwijd één van de grootste reclamebureaus en is actief in 98 verschillende landen. Reclamecampagnes van o.a. Albert Heijn. De Staatsloterij en Heineken zijn door dit bureau bedacht en ontwikkelt.


Voor het hoofdkantoor in Amsterdam is de koeling in de MER uitgebreid. In de huidige maatschappij waar IT onmisbaar is geworden, was een MER ruimte zonder redundante koeling niet langer een optie. De serverruimte van circa 20 m2 hebben wij daarom voorzien van een Lennox downflow koeling. Deze oplossing zorgt ervoor dat de warme lucht aan de achterzijde van de serverracks wordt opgevangen door het aircosysteem. Vervolgens wordt deze warme lucht omgezet in koude lucht en via de vloerroosters aan de voorzijde van de racks uitgeblazen.Lennox downflow koelsysteem

  • Craneo

Wilt u meer inzicht in uw keten? Heeft u geen totaaloverzicht van uw IT infrastructuur? Monitort u al, maar heeft u het gevoel dat u nog niet alles er uit haalt? Of bent u op zoek naar een nieuwe monitoringtool?


PIM+ Unified Monitoring In de nieuwsbrief van april kon u al lezen dat Craneo u nu ook een oplossing kan bieden om uw IT infrastructuur te monitoren. PIM+ is de uniforme oplossing voor al uw IT apparatuur.


Op donderdag 20 juni en donderdag 27 juni organiseren het Graafschap College en de gemeente Hoorn, in samenwerking

met X-ICT/Craneo, PIM+ regiosessies.


Met de regiosessies laten we op een laagdrempelige wijze, regionaal bij u in de buurt de veelzijdigheid van PIM+ in de praktijk zien. Kom in contact met andere IT'ers, wissel ideeën/ervaringen uit, doe meer kennis op over monitoring tijdens deze middag en vind antwoorden op bovenstaande vragen.


Programma U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom. Op de locatie van de sessie staat een heerlijke lunch voor u klaar.


Na de lunch wordt de middag geopend door een adviseur van X-ICT. Aansluitend zal het Graafschap College/de gemeente Hoorn een presentatie verzorgen over PIM+ en laten zien hoe de monitoringtool in de praktijk wordt gebruikt. Daarna is er veel ruimte om met elkaar ideeën uit te wisselen over monitoring en vragen te stellen. Daarnaast laten we u meer zien over de toekomst van monitoring en de ontwikkelingen van PIM+.

We sluiten de dag rond 15.00 uur af met een gezamenlijke netwerkborrel.


Datums en locaties

Donderdag 20 juni

Graafschap College J.F. Kennedylaan 49

7001 EA Doetinchem


Donderdag 27 juni

Gemeente Hoorn Nieuwe Steen 1 1625 HV Hoorn


Andere regio's

De komende periode worden meer regiosessies georganiseerd. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle sessies.


Aanmelden

De regiosessie bij het Graafschap College of de gemeente Hoorn bijwonen? Dat kan! Meld u aan via deze pagina. Wilt u graag persoonlijke toelichting over PIM+ of de regiosessie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 088 - 999 09 20.