PIM plus wit logo.png

Bezoek een PIM+ regiosessie bij u in de buurt en zie de veelzijdigheid van PIM+ in de praktijk bij andere PIM+ gebruikers. Lees hier alles over deze regiosessies. 

Overzicht van uw IT infrastructuur

PIM+ is een monitoringstool voor uw IT infrastructuur. PIM+ voert 24/7 testen uit en checkt of al uw kritieke systemen nog werken. Als een probleem wordt gesignaleerd, dan ontvangt u direct een melding. Zo kunt u als ICT coördinator zorgen dat uw organisatie blijft draaien. Bekijk alles van PIM+ Unified Monitoring op de website.

overzicht.png
Features

PIM+ monitort servers, switches, routers, workstations, printers, UPS’s, enz. Daarnaast monitort PIM+ applicaties, processen, web servers en scripten. PIM+ is de uniforme oplossing voor al uw IT apparatuur. PIM+ maakt gebruik van SNMP techonologie. Dankzij de veelzijdigheid van SNMP kunt u vele verschillende soorten apparatuur in het netwerk bewaken; variërend van servers, werkstations, printers, routers, sensoren en meer. Nagenoeg elk type netwerkapparaat met een IP-adres.

Office 365.PNG

Unified 

Monitoring

Ontdek alle features in

de gratis online demo

Monitoringsoplossingen voor elke branche

De monitoring software van PIM+ wordt ontwikkeld samen met de gebruikers van PIM+. Zo zijn er voor verschillende branches verschillende behoeftes. Op basis van de behoeftes van klanten uit deze verschillende branches wordt PIM+ door ontwikkeld. Zo zijn bijvoorbeeld "Office 365 Monitoring" en "ketenmonitoring" belangrijke onderwerpen bij de overheid. Bekijk hier de speciale branchepagina's voor de overheid, het onderwijs, de zorg en

de industrie

shutterstock_96602686.jpg
Referenties

PIM+ heeft een groot aantal referenties uit verschillende branches. Bekijk alle referenties op de website van PIM+. 

Rodekruisziekenhuis.png
Referenties PIM Craneo.png
Logo wartsila blauw.png
Logo aa en maas blauw.png
Op zoek naar een oplossing voor uw monitoringsprobleem?

Met PIM+ heeft u een uniforme monitoringsoplossing waarmee u uw gehele netwerk kan monitoren en de gewenste informatie kunt weergeven in uw eigen ontworpen dashboards. Laat u verder informeren over PIM+ of vraag een demo aan. 

Klik hier om in contact te komen met de adviseurs van PIM+. 

Op de website van PIM+ vindt u meer informatie. 

Boek nu een gratis demo op locatie. 

  • YouTube
  • LinkedIn