Kenteq

Over Kenteq

Kenteq is het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Het doel van Kenteq is bij te dragen aan hoogwaardig vakmanschap in de techniek. De producten van en diensten van Kenteq richten zich op de loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven. 

Demo Computerruimte en vertrouwen gaven de doorslag

Tijdens het offerte traject is Kenteq op bezoek geweest bij CRANEO Computerruimtes om de voorgestelde  oplossingen in het echt te zien. CRANEO Computerruimtes heeft hiervoor speciaal een demo computerruimte ingericht. “Doordat wij de oplossingen van CRANEO Computerruimtes in het echt konden zien werden wij gesterkt in ons vertrouwen over de geboden oplossingen”, aldus Hans Haytsma (manager ICT) van Kenteq. 

Projectmanagement goed geregeld

CRANEO Computerruimtes heeft samen met Kenteq het projectmanagement van A tot Z uitgeschreven. Door het projectmanagement goed te borgen en flexibel te opereren is de computerruimte binnen de gestelde tijd en budget afgerond. 
Hans vertelt: “Toen bleek dat de bestelde de koelingen niet op tijd konden worden geleverd door de leverancier heeft CRANEO Computerruimtes snel noodkoelingen kunnen regelen. De computerruimte was dus op tijd operationeel. Niet lang daarna werden de juiste koelingen geleverd en geïnstalleerd.” 

Oplossingen van CRANEO bij Kenteq 
  • ENEXTRO: volledig modulair concept voor driefase systemen en als enkelfase combinatie

  • Koelsystemen: besparen op het energieverbruik van de koelinstallatie

  • Maxaflo: unieke computervloer lastverdeling

  • UPS: tijdelijke stroomvoorziening in geval van een stroomstoring of calamiteit. 

Tevreden

“Wij zijn tevreden met onze keuze voor CRANEO Computerruimtes. Onze computerruimte is keurig binnen de gestelde tijd en budget opgeleverd met oog voor detail. De blauwe LED verlichting en het doorkijkje vanuit de gang in de computerruimte zorgen voor een esthetische en moderne uitstraling. Een knap staaltje vakmanschap! En laat dat nu precies zijn waar Kenteq zich ook hard voor maakt.” Besluit Hans. 

Hans Haytsma, manager ICT, Kenteq