Algemene voorwaarden - Privacy & Disclaimer
© 2019 Craneo Computerruimtes BV - Een onderdeel van X-ICT

Privacy Verklaring
 

 

Privacy statement
Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt de Craneo alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet de Craneo aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

 

Hoe gaat de Craneo om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden.

 

AVG – Uw Privacyrechten:

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming heeft u de volgende privacyrechten.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, dataportabiliteit of verwijdering indienen door een mail te sturen naar info@craneo.nl


Lees hier onze gehele privacy verklaring.

Disclaimer 

 

De op de site getoonde informatie wordt door Craneo met zorg samengesteld. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Craneo staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven inzake de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade -direct dan wel indirect- ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site, wordt door Craneo uitdrukkelijk afgewezen. Craneo garandeert geen foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

 

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij worden onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van inloggen geregistreerd. Craneo gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen op de wensen van de websitebezoeker. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruiken we Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Facebook en LinkedIn
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en LinkedIn. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook en LinkedIn. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van Facebook en LinkedIn om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij lezers informeren over het Craneo nieuws en andere actualiteiten. Uw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!