VACATURE: MEDEWERKER BINNENDIENST

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (FULLTIME) IN BARENDRECHT

Wij zoeken per direct een commercieel medewerker binnendienst. Vanuit deze functie ondersteun jij de projectleider en je collega’s in de buitendienst en denk je mee in de oplossingen voor onze relaties. Deze oplossingen kun jij vervolgens feilloos uitwerken in offertes.

De functie:

​Bij Craneo werk je binnen het team dat zich bezig houdt met computerruimtes en aanverwante diensten. Jouw directe collega’s zijn adviseurs in de buitendienst en specialisten binnen dit vakgebied. Jij ondersteunt de collega’s in de buitendienst door het maken van offertes en deze ook commercieel op te volgen. In deze rol heb je veel contact met leveranciers en klanten van Craneo. We verwachten van jou een commerciële instelling en een goed gevoel voor IT en techniek.
Je hebt een enthousiaste no-nonsense mentaliteit en wilt graag je bijdrage leveren aan het teamresultaat.

 

Beschik jij over de onderstaande eigenschappen?

  • Enthousiasme, positiviteit, leergierigheid en je hebt gezonde ambitie!

  • Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken

  • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling

  • Je hebt affiniteit met techniek (ervaring met IT techniek is een pré)

  • Je werkt nauwkeurig. Wat je doet, dat doe je goed!

  • Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent uiteraard van harte welkom in onze dynamische en informele organisatie.
We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

Wie zijn wij?

 

CRANEO is dè specialist op het gebied van computerruimtes. Al 20 jaar is CRANEO een begrip voor het ontwerpen, inrichten en bouwen van computerruimtes. Onze keywords zijn continuïteit en efficiency.

Craneo is onderdeel van de X-ICT groep. Dagelijks werken we met een grote groep gemotiveerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.  Samen zorgen we voor een prettige samenwerking waarbij de klant centraal staat. We zijn dan ook een enthousiast team vakmensen die een zeer goede werkrelatie hebben met alle klanten en partners/leveranciers.

 

Solliciteren?
 

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@craneo.nl.

Informatie?
 

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze internet site of neem telefonisch contact op: 085 - 48 65 300.